Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A vadon ízei - Baranyai ökoszakácskönyv

Ár:
2.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: P0009
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 2.990,00 Ft/db
Gyártó: egyéb
A könyv a déli határ menti régió nemzetiségeinek gasztronómiai hagyományait, illetve a vadon termő növények étrendbe való beemelésének lehetőségeit gyűjti csokorba hagyományos és innovatív receptek segítségével, itt élő és tevékenykedő, a gasztronómiát különböző megközelítésben művelő nagyszerű emberek tollából. 

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén


Újdonság! Ingyenes FoxPost szállítás 12.000Ft feletti rendelés esetén.

Ingyenes Posta szállítás 20.000Ft feletti rendelés esetén.
Cégünk kisadózó.

Leírás

Széles összefogás eredményeként elkészült a Gyeregyalog.hu egyesület és a szerkesztő BioBia jóvoltából a szakácskönyv, mely a déli határ menti régió nemzetiségeinek gasztronómiai hagyományait, illetve a vadon termő növények étrendbe való beemelésének lehetőségeit gyűjti csokorba hagyományos és innovatív receptek segítségével, itt élő és tevékenykedő, a gasztronómiát különböző megközelítésben művelő nagyszerű emberek tollából. 

Szerzők

Dénes Andrea botanikus, a pécsi Természettudományi Múzeum munkatársa, az Erdőkóstoló blog szerzője, az ehető vadnövények szakavatott ismerője
Várnai Anna, a pécsi Kóstolda megálmodója
Szakács Éva, a “Mecsekalja Szakácsnéja”, falusi vendéglátó, a Mecsek Zöldút egyesület egyik motorja
Gayer Éva, a német nemzetiség hagyományainak hobbi kutatója
Bosnyák Ibolya horvátországi helyi termelő, a legistenibb ájvár készítője
Sipos Zsivics Tünde, a horvátországi Baranyai Júlia Népfőiskola igazgatója, számos néprajzi kutatás elindítója / résztvevője
Német Ibolya Biobia, a könyv szerkesztője, környezeti nevelő, falusi vendéglátó, a Mecsek Zöldút Egyesület egyik motorja

 

Keresés