Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A vadon ízei - Baranyai ökoszakácskönyv

Ár:
2.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: P0009
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 2.990,00 Ft/db
Gyártó: egyéb
A könyv a déli határ menti régió nemzetiségeinek gasztronómiai hagyományait, illetve a vadon termő növények étrendbe való beemelésének lehetőségeit gyűjti csokorba hagyományos és innovatív receptek segítségével, itt élő és tevékenykedő, a gasztronómiát különböző megközelítésben művelő nagyszerű emberek tollából. 

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén


Ingyenes szállítás 20.000Ft feletti rendelés esetén.
Cégünk kisadózó.

Leírás

Széles összefogás eredményeként elkészült a Gyeregyalog.hu egyesület és a szerkesztő BioBia jóvoltából a szakácskönyv, mely a déli határ menti régió nemzetiségeinek gasztronómiai hagyományait, illetve a vadon termő növények étrendbe való beemelésének lehetőségeit gyűjti csokorba hagyományos és innovatív receptek segítségével, itt élő és tevékenykedő, a gasztronómiát különböző megközelítésben művelő nagyszerű emberek tollából. 

Szerzők

Dénes Andrea botanikus, a pécsi Természettudományi Múzeum munkatársa, az Erdőkóstoló blog szerzője, az ehető vadnövények szakavatott ismerője
Várnai Anna, a pécsi Kóstolda megálmodója
Szakács Éva, a “Mecsekalja Szakácsnéja”, falusi vendéglátó, a Mecsek Zöldút egyesület egyik motorja
Gayer Éva, a német nemzetiség hagyományainak hobbi kutatója
Bosnyák Ibolya horvátországi helyi termelő, a legistenibb ájvár készítője
Sipos Zsivics Tünde, a horvátországi Baranyai Júlia Népfőiskola igazgatója, számos néprajzi kutatás elindítója / résztvevője
Német Ibolya Biobia, a könyv szerkesztője, környezeti nevelő, falusi vendéglátó, a Mecsek Zöldút Egyesület egyik motorja

 

Keresés