Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bemutatkozás

Köszöntünk a Zöld Út ABC-ben! Örülünk, hogy itt vagy.

Zöld Út ABC fiatal csapataként arra törekedtünk, hogy egy olyan fenntartható, környezetbarát webáruházat hozzunk létre, ahol nemcsak hosszú keresés után tudod kiválasztani a számodra megfelelő zöld alternatívákat, hiszen mi ezt a munkát már elvégeztük helyetted. Egyre bővülő kínálatunkkal minél szélesebb kört szeretnénk érinteni az életünket körülvevő termékekből, hogy amennyire csak lehet óvjuk bolygónkat.

Termékeinknek utánajárunk, kipróbáljuk és használjuk is azokat. Akadnak közöttük zero waste és vegán lehetőségek, de van, aminél csak részben teljesülnek ezek a jelzők, viszont valami miatt már így is környezetbarátnak gondoltuk azokat! Igyekszünk komoly hangsúlyt fektetni arra, hogy megtaláljuk a hazai/helyi gyártók, kisvállalkozók, őstermelők és kistermelők áruit.

Csomagoláskor a beszállítóink által küldött dobozokat és hulladékot használjuk fel részben térkitöltőnek, melyek lehetnek műanyagok is. Ha ilyenben kapod amit vásároltál, akkor kérlek használd fel újra, vagy dobd a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe.
Másrészről pedig teljesen lebomló vagy komposztálható csomagolóanyagokat használunk fel, beleértve a dobozt/borítékot, térkitöltőt és ragasztószalagot.

Célunk, hogy ne nehézségként éljük meg a környezetbarátabb életre való „átállást”, hanem lássuk benne a lehetőséget vagy a kihívást. Őrizzük meg bolygónk természeti értékeit közösen.

Ha ezt olvasod, Te is jó úton jársz!

Keresés