Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Georganics

Ön itt jár: Kezdőlap >

Georganics

Georganics

 

A Georganics történet...

Alessandro saját fogkrémet fejleszettt önmaga és ismerősei számára. Hamarosan felkérést kapott a helyi termelői piactól - így indította el a Georganics márkát 2014-ben. Charles Georganics fogkrém használóként 2017-ben csatlakozott hozzá, a bankvilágot hagyta ott egy etikusabb üzeltért. A Georganics napjainkban Európa egyik legmegbízhatóbb természetes szájápolási márkája.

 

Elfogadott tény, hogy a mindennapi fogmosás elengedhetetlen az egészséges fogakhoz. Abba azonban csak kevesek gondolnak bele, hogy milyen anyagokból áll a fogkrémjük.

 

Minden egy kérdéssel kezdődött...

Az összes, jelenleg a fogkrémekben használt mesterséges anyag szükséges? A kutatások eredményei megmutatták, hogy a természetben megtalálható minden, amire szükségünk van az egészséges szájápoláshoz. Tiszta és kiváló minőségű alapanyagok használatával nem csak fogainkat óvhatjuk tökéletesen, hanem a bolygónkat is.

 

Igazából természetes

New minden 'természetes' fogkrém márka valóban az. Sokan hazsnálnak mesterséges anyagokat, mint az SLS és triklozán. A Georganics cask tiszta, természetes, bio összetevőket használ minden termékeében. Ez biztosítja számukra, hogy ha személyesen összefutsz velük, képesek lesznek a szemedbe nézni:)

 

Fenntarthatóság

Minden termék kézzel készült kis adagokban, hulladékmentes csomagolsában.

 

Lelkiismeret

Valamennyi alkotóelem etikus forrásból származik, bio- vagy élelmiszer-minőségű. Természetesen állatkísérlet mentes és vegán.

Keresés