Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gladoil

Ön itt jár: Kezdőlap >

Gladoil

A GLADIOLUS Kft. működési elvei, értékei a legkorszerűbb követelmények (környezetvédelmi elvárások, higiéniai szabványok stb.), valamint az örök és időtlen emberi, társadalmi és természeti értékek, elvek és folyamatok között.

Ezen elveinket, a szakmai tapasztalatainkat és a partnereink igényeit alapul véve kezdtük meg 2007-ben 100%-os tisztaságú, hígítatlan, természetes illóolajok fejlesztését és forgalmazását.

Annak érdekében, hogy fejlesztéseink a lehető legnagyobb mértékben felhasználói igények szerint haladjon, felmérést végeztünk.

~ A megkérdezett emberek 75%-ának meggyőződése, hogy a hagyományos, természetes készítmények (illóolaj…) képesek tisztító, mosó és fertőtlenítő hatást kifejteni.
~ A megkérdezettek 75%-a használ otthonában a mosáshoz, takarításhoz és egyéb házi munkához természetes anyagot, mint pl. illóolajat, mosószappant, ecetet, mosódiót és hasonlót, illetve 78%-a úgy gondolja, hogy a boltok, üzletek és bevásárló központok nem forgalmaznak kellően nagy választékot a természetes alapú háztartási szerekből.
~ A természet konstrukciói zseniálisak – a természetben látható mérnöki tehetség és alkotó értelem messze felülmúlja a legkorszerűbb vegyipari vállalatok és kutatói laboratóriumok lehetőségeit.

Forrás: gladoil.hu

Keresés