Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Környezetbarát Üvegtisztító - 0,5 liter

Ár:
1.090 Ft
Menny.:db
Cikkszám: B0014
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 2.180,00 Ft/liter
Gyártó: CleanEco

Alkalmas üveg, tükör és minden vízálló felület általános tisztítására, valamint ajánljuk fényes, magas fényűre csiszolt, mázas felületű kövezetek, márvány, gránit, lakkozott parketta, laminált padló felmosásához.

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén


Ingyenes szállítás 20.000Ft feletti rendelés esetén.
Cégünk kisadózó.

Leírás

Alkalmas üveg, tükör és minden vízálló felület általános tisztítására.
Az üvegtisztításon túl ajánljuk fényes, magas fényűre csiszolt, mázas felületű kövezetek, márvány, gránit, lakkozott parketta, laminált padló felmosásához.
Az üvegtisztítás és felmosás eredménye képpen, a termék mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően a megtisztított felület magas fényű, vízlepergető  és portaszító tulajdonságú lesz.
A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik.

Paraméterek

Mennyiség 500ml

Kisokos

Használat

Permetezzünk szórófejes palackunkból a tisztítandó felületre, de csak egy kicsit “1 maximum 2 fújás elegendő”, mivel a termékben található növényi alkohol hatékonyan és gazdaságosan távolítja el a  szennyeződéseket. Óvja környezetét és a kiürült szórófejes palackját ne dobja ki, hanem töltse után “fél áron” a CLEANECO ÜVEGTISZTÍTÓ 1l-es utántöltőjével.

Felmosáshoz 5l vízhez adjunk 1-2 kupak tisztítószert.

Csomagolás

A terméket kizárólag a képen látható formában, plusz csomagolás nélkül küldjük.

Összetevők/anyagok

lásd a csomagoláson.

Az út végén

A terméket ha kifogyott nem kell feltétlenül eldobnod. Nézd meg, hogy kapható e kifejezetten ehhez a termékhez kapható utántöltő. Ha mégis kidobásra kerül a sor, alapos kiöblítés után szétszerelve szelektív gyűjtőbe helyezve segítheted elő az újrahasznosítását.

Keresés