Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Volmix Kft.

Ön itt jár: Kezdőlap >

Volmix Kft.

A Volmix Kft. 1990 elején alakult magyar tulajdonú cég, működésünk két alappillére a gyógyászati és a vegyi divízió.

A gyógyászati divízió feladata gyógyszerek, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények, étrend-kiegészítők, vitaminok forgalmazása, a vegyi divízió pedig brand és saját márkás vegyipari termékek - mosószerek, gépi mosogatószerek és tisztítószerek - gyártását és forgalmazását végzi.

A cég gyógyászati divíziója német, osztrák, spanyol és magyar cégek kizárólagos képviseletét látja el. A termékek kiválasztásánál nagyfokú igényességgel járunk el. Jelenleg mintegy 80 féle készítményt forgalmazunk, melyek indikáció szerint széles skálát fognak át. Minden termékünk rendelkezik a magyarországi forgalomba hozatalhoz szükséges szigorú engedélyekkel. A készítmények szinte 100%-ban természetes alapanyagúak, melyek a legkorszerűbb körülmények között készülnek.

Működésünkben szem előtt tartjuk a környezetvédelmi szempontokat: olyan termékekkel bővítjük a szortimentet, melyek lehetőleg természetes alapúak, az alapanyagok és csomagolóanyagok kiválasztásánál a természetben könnyebben lebomló vagy természetes eredetű anyagokat részesítjük előnyben. A környezeti szennyezés megelőzése és a fenntartható fejlődés jegyében igyekszünk minimálisra csökkenteni a környezeti terhelést.   

 

Forrás: volmix.hu

Keresés